Intro

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heips,

Ekaksi voisin kertoa vähän itestäni ja minkä takia tämän blogin perustin yhdessä Shaunin kanssa. Olen 21 vuotias tyttö Rovaniemeltä, joka viihtyy enemmän muualla kuin kotona. Nyt viime keväänä valmistuttuani suunnittelin lähteväni ulkomaille vuodeksi, mutta matka vaihtuikin 5 viikon seikkailuksi Uuteen Seelantiin ja Australiaan. Tämä ei kuitenkaan hillinnyt haluani lähteä kauemmaksi aikaa pois, joten työskentelin pari kuukautta Rovaniemellä ja nyt matka jatkuu taas. Tällä kertaa hieman isommilla suunnitelmilla.

Päämääränä on asettua Australiaan asumaan seuraavaksi vuodeksi, mutta emme aio lentää suoraa sinne, vaan matka tulee olemaan hieman monimutkaisempi. Tällä hetkellä olemme matkalla Kirgisiaan, jonka jälkeen itse lähden Saksaan ja Brasiliaan ennen Australiaa. Shaun lähtee Intiaan, jonka jälkeen tapaamme Australiassa helmikuun puolessa välissä. Minun reissutarinoita voi lukea suomeksi tältä puolelta blogia, ja Shaunin reissua voi seurata englanniksi hänen osiostaan.

Saa laittaa kysymyksiä ja ehdotuksia mistä kaikesta haluatte kuulla, ja koitan postailla mahdollisimman paljon riippuen wifin tilanteesta. Tosiaan vielä ei ole tietoa minne päädyn seuraavan vuoden jälkeen, mutta paluuta Suomeen ei ole vielä hetkeen tiedossa.

Kaisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: